Vi motiverer kunderne til køb

En model der virker

Fra kreativ opsætning til copywriting arbejder vi efter AIDA modellen:

Attention – Interest – Desire – Action = Køb

Tekstforfatning

E-mail markedsføring

DynamicLeads.dk   <kontakt@dynamicleads.dk>

til dig

Lad os stå for din e -mail markedsføring

Automatisering af dine markedsføringsindsatser betyder, du skal bruge mindre tid på den daglige drift af den eksterne kommunikation. Så kan du fokusere på lige netop dét, du ønsker – dine flows passer nemlig sig selv

© Alle rettigheder forbeholdes Dynamic Leads – 2021

Vi står for hele jeres e-mail markedsføring i samarbejde med jer. Vi sikrer, at jeres kunder får relevante e-mails, som bliver optimeret ud fra et data grundlag der giver jer en højere ROI

Det er ikke bare et nyhedsbrev

Der er mange, som laver nyhedsbreve ud fra hvad de tænker og føler, der skal med.

De finder nogle produkter og et budskab, får det sat sammen og sendt ud. Og ja, det skal nok kunne give noget salg. Men hvorfor nøjes med det, når i kan øge jeres omsætning på den markedsføringskanal, som har den bedste ROI.

Det handler om at skille sig ud fra mængden. For når forbrugerne får mange mails fra forskellige virksomheder handler det om, hvordan vi kan gøre jeres nyhedsbreve attraktive så kunden åbner og klikker videre til jeres hjemmeside.

Det handler om resultatet

Der findes forskellige metoder, man kan bruge for at øge sin åbningsrate og klik raten. Vi går ind og analyserer på kundernes adfærd og anvender nogle psykologiske kommunikationsstrategier for at opnå bedre resultater.

For os handler det ikke om, hvor mange mails vi kan lave, men hvor gode resultater vi kan opnå pr. nyhedsmail.

Komplet e-mail markedsføringsløsning

Få hjælp til lige netop dét, du har brug for. Kontakt os i dag for at høre mere

Vores måde at arbejde på

Vi arbejder med facts

Hos Dynamic Leads arbejder vi ikke med, hvad vi tror der skal skrives. Vi arbejder ud fra datagrundlag og nærstuderer kundernes adfærd for at opnå de bedste resultater.