Overblik over services

Vi tilbyder dig...

… alt indenfor e-mail markedsføring, så din kommunikation altid står skarpt

Tekstforfatning

E-Mail Markedsføring

DynamicLeads.dk   <kontakt@dynamicleads.dk>

til dig

Vi skaber mails

Automatisering af dine markedsføringsindsatser betyder, du skal bruge mindre tid på den daglige drift af den eksterne kommunikation. Så kan du fokusere på lige netop dét, du ønsker – dine flows passer nemlig sig selv

© Alle rettigheder forbeholdes Dynamic Leads – 2021

Vi står for hele jeres e-mail markedsføring i samarbejde med jer. Vi sikrer, at jeres kunder får relevante e-mails, som bliver optimeret ud fra et data grundlag for at sikre jer en højere ROI.

Det er ikke bare et nyhedsbrev

Der er mange som laver nyhedsbreve ud fra hvad de tænker og føler, der skal med.

De finder nogle produkter og et budskab, får det sat sammen og sendt ud. Og ja det skal nok kunne give et par salg, men hvorfor nøjes, når man kan øge sin omsætning, på den markedsføringskanal, som har den bedste ROI?

Det handler om at skille sig ud fra mængden, for når forbrugerne får mange mails fra forskellige virksomheder, handler det om, hvordan kan vi gøre vores nyhedsbrev attraktivt, så kunden åbner og klikker sig videre til vores hjemmeside.

Det er ikke bare et nyhedsbrev

Der findes forskellige metoder, man kan bruge for at øge sin åbningsrate og klik raten. Vi går ind og kigger på kundernes adfærd og anvender nogle psykologiske strategier for at opnå bedre resultater.

For os handler ikke om, hvor mange mails vi kan lave, men hvor gode resultater vi kan opnå pr nyhedsmail. For at vise at vi rent faktisk mener det, har vi “No Cue No pay”, da vi ved hvilke resultater, vi kan skabe for jer.

Det betyder, at hvis der skulle ske det, at en mail ikke skaber nogen værdi for jer, skal I heller ikke betale for den.

Komplet e-mail markedsføringsløsning

Få hjælp til lige netop dét, du har brug for. Kontakt os i dag for at høre mere

Vores services

Få mere ud af din markedsføring

Hos Dynamic Leads arbejder vi ikke med hvad, vi tror, der skal skrives. Vi arbejder ud fra et datagrundlag og nærstuderer kundernes adfærd for at opnå de bedste resultater.